Open Podium Tavenu weer vol verrassingen

Er klonk afgelopen zondag veel muziek in het dorpshuis in De Kwakel. Tavenu had een open podium georganiseerd, waar heel veel jonge muzikanten en ook oudere muzikanten muziek maakten.

In groep 4a en 4b van basisschool De Zon heeft een docente van Tavenu, juf Lieke, 4 weken muziekles mogen geven. De kinderen hadden samen een muziekstukje ingestudeerd op trompetten en op slagwerkinstrumenten. Vol enthousiasme lieten ze dit horen aan hun ouders en familieleden. In de pauze mochten de kinderen instrumenten uitproberen en konden ze zich opgeven voor 4 gratis proeflessen bij Tavenu.

De eigen muzikanten van Tavenu lieten ook van zich horen. Het opleidingsorkest begon met 2 liedjes. Er waren optredens op trompet, dwarsfluit, gitaar, bugel, saxofoon, drumstel en steelpan. Ook hele families traden op. De familie De Jong maakte met een grote groep muziek. Het publiek kon o.a. genieten van Always look on the bright side of life en Living Doll. Jan Kas en Koos Meijer stalen de show met hun zelfgemaakte slagwerk/drumstel van afvalmateriaal.

Wil je ook muziek maken bij Tavenu? Geef je dan nu op voor 4 gratis proeflessen. Na deze proeflessen mag je beslissen of je verder wilt gaan om na verloop van tijd mee te gaan spelen met een van de orkesten van Tavenu. Aanmelden kan per mail naar tavenudekwakel@gmail.com.