Open podium 3 maart, wat een heerlijke middag.

Wat een heerlijke middag, Van begin tot het eind een volle zaal en wat een verschillende optredens! Solisten, duo’s, groepen, jong en oud, alles kwam voorbij. Mooie nummers, bekend en wat minder bekend, werden, op hier en daar een missertje na, met succes ten gehore gebracht. Bijzonder vond ik ook dat er zoveel optredens waren van “niet leden” van Tavenu. Een vrolijke djembee band, een gitarist met een violiste waarin ook het publiek meegenomen werd, een eigen geschreven nummer op de gitaar, improvisatie op de tenor sax, een koor met onze eigenste bugelspeler, een gitariste die ook nog eens prachtig kon zingen, ga er maar aan staan allemaal! De trommelaars waren ook weer goed vertegenwoordigd, ik word altijd vrolijk van de steelband, en als ik “de kleinsten onder ons” hoor krijg ik hoop voor het voortbestaan van Tavenu, er zit talent zat aan te komen! Al met al een middag waar muziek de letterlijke boventoon voert en waar het plezier en het enthousiasme  er van alle kanten af spat.

Tot volgend jaar!

ps. De foto’s zijn te zien onder het kopje foto’s.

 

Open podium in De Kwakel. Ben jij erbij?

Op zondag 3 maart a.s. organiseert muziekvereniging Tavenu een Open Podium in het dorpshuis in De Kwakel. Heb je een leuke act (instrumentaal, dans, zang of iets anders) meld je dan zo snel mogelijk aan per mail via tavenudekwakel@gmail.com.

Er zullen veel muzikanten optreden, solo of samen. Tavenu hoopt weer op verrassende acts. Iedereen kan op zijn of haar niveau muziek maken en laten zien dat muziek maken meer is dan alleen noten spelen, en een hobby is waar je heel veel plezier aan kan beleven voor jezelf en voor anderen die er naar kijken en luisteren.

De optredens beginnen op 3 maart om 12:30 uur in de grote zaal van het Dorpshuis De Quakel, Kerklaan 16 in De Kwakel. De toegang is gratis.