Midzomeravondfestival 18 juni 2022

Eindelijk, na een gedwongen rustperiode van 2 jaar, hoopt Tavenu op zaterdag 18 juni weer het midzomeravondfestival te organiseren.

Het thema dit jaar is “ herinnert u zich deze nog ”. Veel bekende muziek uit de top 40 van weleer, muziek uit films en muziek van televisieseries komen langs. Zowel orkest als steelband zijn in de muziekarchieven gedoken en hebben een leuk repertoire voor u samengesteld. Hoogtepunt van de avond wordt de première van de Kwakelse versie van “Het Dorp”. Op verzoek van Cor Onderwater heeft Daan Bartels hier een passende tekst over De Kwakel voor geschreven. Daan en Cor zullen dit lied, met begeleiding van het orkest van Tavenu, deze avond voor het eerst zingen.

 

Ook heeft Tavenu weer enkele gastoptredens. Het Amstel Gospel Choir zal er voor zorgen dat u niet op uw stoel kan blijven zitten en mee gaat swingen met de opzwepende nummers die zij ten gehore zal brengen. Ook zal er nog een mysterieuze fanfare aanwezig zijn die enkele keren bij u langskomt.

Het orkest staat deze avond, wegens afwezigheid van dirigent Thomas Piet, onder leiding van Leo Huis.

Al met al weer een avond om naar uit te kijken, die gepresenteerd zal worden door Cor Onderwater en Berry Verlaan, en plaatsvindt op het plein voor Dorpshuis “De Quakel”.

Aanvang 20:00 uur en de toegang is zoals altijd gratis.